در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام

سابقه بنده به شکل زیر است میخوام ببینم چند ماه بیمه بیکاری به من تعلق میگیره.خیلی کارم گیره ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین. متشکرم.

کارکرد عادی لیست:   142 ماه

ایام بیماری:     کمتر از 1 ماه ( 26 روز)

سابقه جبهه و سربازی:      24 ماه

ناشی از فرم 1/3 و 6:        11 ماه

ایام بیکاری:    26 ماه

قبل از مکانیزه شدن:     85 ماه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

البته چون سابقه شما را دقیق ندیده ام نمی توانم اظهار نظر کنم اما ایام بیماری ، سابقه جبهه و سربازی ، و ایام بیکاری محاسبه نخواهد شد . اگر حق بیمه تان از شرکت خانوادگی پرداخت نشده باشد 238 ماه سابقه دارید که طبق جدول 36 ماه بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد . اگر 26 ماه را کم کنید حدود 10 ماه می ماند . البته این مقادیر احتمالی است باید سابقه شما را دقیق دید.

با تشکر