در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا شغل خم کاری و راننده تریلی شامل سختی کار می شود؟
2 پاسخ
توسط
نمیدانم! کامل تر اینکه فهرستی از مشاغل سخت و زیان آور اعلام نشده است. هر بیمه شده جداگانه درخواست بررسی میدهد و برای هر بیمه شده متقاضی در کمیته مربوطه، بررسی صورت گرفته و در واقع به نوعی رای صادر می شود. فهرست رسمی از مشاغل سخت وجود ندارد.
توسط
بله بیشرین راننده های بیابان زحمتکش باپرداخت حق بیمه کارهای سخت وزیان اور میتوانند از این امتیاز قانونی استفاره نمایند ولی بنده پیشنهاد میکنم به اداره مربوطه مراجعه واگر مدارکی لازم است راکامل نمایند و جواب کامل ان را دریافت دارنند باتشکر