در بیمه روستایی و عشایر توسط (120 امتیاز)
سلام ببخشید میخواستم بدونم کسی که با30 سال پرداختی بازنشست میشود و با بالاترین سطح درامدی  ا نتخوابی را انتخواب کرده باشد آیا آنچه که درهمان سال انتخواب کرده بازنشست میشود یا با دو سوم سطح درامدی بازنشست میشود

 مثلا امسال  که سطح درامدی ا نتخوابی 800 تومان است کسی که 30 سال پرداخته 800تومان حقوق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

حداقل مستمری پرداختی 2/3 سطح درامد انتخابی است . مبنای پرداخت مستمری به بیمه‌شدگان بر اساس میانگین 5 سال آخر پرداختی به این صندوق است.

با تشکر