در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
براى تمديد پروانه مهارت كارگران ساختمانى چطور و از كجا اقدام كنيم. ايا اصلاً تمديد لازم دارند؟
1 پاسخ
توسط
بله. اتمام اعتبار کارت  مهارت فنی کارگران ساختمانی، به معنای خاتمه قرارداد بیمه ایشان است و برای ادامه بیمه پردازی لازم است ابتدا از طریق اداره فنی و حرفه ای که کارت خود را دریافت نموده اند، اقدام به تمدید کارت ( یا دریافت نامه اعتبار موقت چند ماهه) نموده و آن را به شعبه جهت ثبت در سیستم سازمان تامین اجتماعی ارائه نمایند تا بتوانند فیش بیمه ماههای بعد را دریافت نمایند. در غیر اینصورت صدور فیش و تمدید دفترچه برای این دسته از بیمه شدگان انجام نمی شود.