در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
پدر بنده 19 ساله بیمه مشاغل آزاد (بر اساس حداقل حقوق) میده و سن هم 66 سال هست. آیا با پرداخت یکسال دیگر  (سال 97) بازنشسته شده و حداقل حقوق را بر اساس 30 سال  (امسال 930 هزار تومان برای 30 روز) دریافت میکند؟ برنامه ششم توسعه درباره افزایش مدت سنوات حرفی زده است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

1- البته قرار است حقوق مستمری بگیران بیشتر از این مبلغ افزایش پیدا کند .

2-نه حرفی زده نشده است . 20 سال سابقه را تمام کنید تا حداقل حقوق مستمری که قرار است از حداقل حقوق قانون کار بیشتر باشد به پدر شما تعلق بگیرد . اگر کمتر سابقه داشته باشید با توجه به سنوات می شود که مبلغش خیلی پایین می آید (ماده 111 قانون تامین اجتماعی) .

با تشکر