در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (350 امتیاز)
آیا شخصی که خود تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی از جانب پدر است می تواند خود را بیمه خویش فرما کند؟ در این صورت می تواند از سابقه پرداخت حق بیمه پدر خود استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

نه در حالت اول شما بیمه شده تبعی پدر خود هستید و در حالت دوم می خواهید بیمه شده اصلی شوید . به محض اینکه خود را خویش فرما بیمه کنید از بیمه پدر خارج می شوید . در ضمن سوابق بیمه ایشان ارتباطی به شما پیدا نمی کند.

با تشکر