در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (350 امتیاز)
یکی از شرایط بیمه خویش فرما داشتن 30 روز سابقه پرداخت حق بیمه است. آیا این سابقه باید حتما در خصوص بیمه های تامین اجتماعی باشد؟ یا سابقه پرداخت حق بیمه در بیمه های شخص ثالث یا بیمه های عمر نیز در این خصوص قابل محاسبه است؟
3 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در صورتیکه میخواهید بیمه خویش فرما شوید می بایست حتما قبل از بیمه شدن ، در سازمان تامین اجتماعی شما حق بیمه واریز شده باشد.