در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام 56 ساله هستم.   15.5 سال ( از 63 تا 80) حق بیمه آهنگری برایم رد شده است. اما از 80 تا کنون دیگر رد نشده است. آیا میتوانم درخواست بازنشستگی بیمه دهم؟ عمل قلب انجام داده ام. ایا مستمری تعلق میگیرد؟ یا بیمه بیکاری ؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری در زمانی تعلق می گیرد که در کارگاهی مشغول بکار باشید و حداقل شش ماه سابقه پرداخت حق بیمه در آن کارگاه را داشته باشید. برای بازنشستگی با 56 سال سن ، می بایست 30 سال سابقه کار داشته باشید و در صورتیکه شغل شما جزء مشاغل سخت به حساب آیند می توانید برای بازنشستگی پیش از موعد اقدام نمائید.