در بازنشستگی و مستمری توسط (190 امتیاز)
سلام خسته نباشید من مادرم خارج ایران زندگی می کنه و مستمری بگیر هست ایشان به من وکالت تام دادن بابت انجام کارهای اداری و غیره متاسفانه این ماه حقوقش قطع شده رفتم بیمه میگن باید خودش بیاد اعلام حضور بکنه تا حقوق وصل بشه مادره بنده هم اومدن به ایران رو ديگه نداره
آیا راهی هست که این حقوق قطع نشه؟؟؟؟
یا اگر قطع بشه بعد از چندین سال هم ایشان برگردن می تونن دوباره وصلش کنن؟؟؟
آیا وکیل می تونه تو این زمینه برا من کاری بکنه یا نه ممنون خسته نباشید خدا قوت.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام طبق ایین نامه داخلی تامین اجتماعی  مستمری بگیر بازمانده هر شش ماه یکبار باید به تامین اجتماعی مراجعه نماید که تامین اجتماعی بداند که مستمری بگیر در قید حیات میباشد اما در واقع این ایین نامه از نظر قانونی منطقی نمیباشد اما چنانچه مادر شما بصورت قانونی از کشور خارج شده باشد میتوان از طریق مراجع قانونی و مشاوره با اعضای سایت که به شما در دادخواست دادن کمک کند که مادرتان به حق قانونی خود برسد