در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام. تجمیع تخفیفات بیمه شخص ثالث سه ماهه به چه صورت هست؟یعنی مثلا چهار دفعه تمدید بیمه سه ماهه آیا تبدیل به تخفیف یکساله میشه؟

در صورت مثبت بودن پاسخ آیا شرکت بیمه ای میتونه این تخفیفت رو نادیده بگیره؟
1 پاسخ
توسط (840 امتیاز)
با سلام

اگر جمع روزهایی که بیمه داشته اید 1سال بشود تخفیف 1 ساله به سابقه بیمه نامه شما اضافه میشود حتی اگر برای مثال بیمه ی 3ماهه شما تمام بشود و با چند روز وقفه مجدد تمدید بشود باز هم با احتساب جریمه دیرکرد تخفیف شما از بین نمیرود اما به شرطی که  12 ماه در بیمه ی شما کامل شود.

مشروط براینکه کلیه ی بیمه ها به نام صاحب سند باشد.

هیچ نمایندگی با وجود صحت استعلام کامل بودن بیمه ی شما نمیتواند تخفیفات را نادیده بگیرد.