در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
برای کارمندی رسمی از ادارات شرکت توزیع در سال 81 هنگام فوت با وجود سابقه کار 27 ساله ،به اشتباه 23 سال مبنای محاسبه مستمری قرار گرفته است.پس از پیگیری های فراوان 4 سال سابقه اثر داده نشده قسمتی در شهر دیگر پیدا شد و قسمتی هم توسط کارفرما تقبل گردید .

 حالا سوال این هست اگر حکم تعین مستمری با اثر دادن این 4 سال اصلاح شود ، با توجه با اینکه سال 96 هست مابه التفاوت اصلاح حکم در طی این 14 سال چگونه محاسبه و در وجه مستمری بگیر که سال ها حقشون ضایع شده پرداخت خواهد شد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سازمان این مابه التفاوت را محاسبه و پرداخت خواهد کرد (به فرض صحت) . در صورتی که اتفاقی جز این افتاد می توانید از مراجع درون سازمانی و حتی دیوان عدالت اداری کمک بگیرید.

با تشکر