در سایر توسط (1,290 امتیاز)
بیمه تکمیلی بیمه شخص ثالث چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تا اونجایی که من میدونم و پرسیدم،بیمه ثالث بیمه تکمیلی نداره.

احتمالا شاید با بیمه تکمیلی درمان و یا نظایر اینها با هم به گوش شما رسیده باشه،وگرنه بیمه ثالث بیمه ثالثه.

بیمه ثالث فقط دارای یک پوشش اختیاری است که آن هم انتخاب میزان تعهدات مالی شرکت بیمه در پرداخت خسارت های مالی می باشد.

پایه آن از ۷ میلیون شروع شده و با امکان انتخاب پوشش نا سقف ۱۰ یا ۲۰ و در نهایت تا ۳۰ میلیون تومان را شما میتوانید انتخاب نمایید.

موفق باشید