در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
باسلام من کارمند رسمی در حین ماموریت اداری با حکم ماموریت از ناحیه هر دو پا مصدوم شدم سال 62 بعد ازمایشات و درمان زیاد موتر نشد و اول پای راست  و بعد پای چپ زیر زانو قطع شد همه مدارک موجود هستش و توش ذکر شده در اتر اخلالات عروقی...طرف قراداد بیمه ایران با درو و افترا اطهار می کنند در اثر بیماری خلق شدشون بیماری بورگر که در نتیجه سیگار..که دروغ محص است..راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه بتوانید از طریق مراجع قضایی وپزشکی قانونی اثبات کنید که در حین ماموریت وبر اثر حادثه اتفاق افتاده چنانچه حقی از شما پایمال شده باشد میتوان به حقتان برسید