در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانم هستم و مجرد به مدت 20 ماه در جایی سرکار بوده و سابقه بیمه دارم حال از ان کار اخراج شده ام و قصد دارم در چند ماه بعد وارد کار جدیدی بشوم

 سوالم این است که برای من در طول این مدت گرفتن بیمه بیکاری بهتر است یا اینکه خودم بطور ازاد بیمه ام را تا پیدا شدن کار جدید رد کنم؟

اگر ازاد رد کنم چه مزایایی نسبت به بیمه بیکاری دارد؟ اگر بیمه بیکاری بهتر است

 ایا در مدت مقرری که بیمه بیکاری برای اینجانب رد میشود جز سابقه بیمه ام محسوب میشود؟

 یعنی بعد از 6 ماه که بیمه بیکاری برای بنده رد میشود در پایان سابقه بیمه من 26 ماه خواهد بود؟

و ایا بیمه بیکاری تاثیری در کار جدید که مجددا بیمه میشوم دارد؟

یعنی اگر بنده وارد کار جدید شدم سابقه 26 ماه بیمه ام لحاظ شده و ادامه می یابد؟

 و رد شدن بیمه بیکاری ام در  پرداخت بیمه بازنشستگی ام  در اینده دخالتی ندارد و کم وکاستی حاصل نمی کند؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمائید و در صورتیکه مجرد باشید شش ماه بیمه بیکاری تعلق خواهد گرفت و در صورتیکه متاهل باشید یکسال بیمه بیکاری تعلق می گیرد و این دوران جزء سابقه بیمه فرد منظور می گردد و در بازنشستگی نیز تاثیر دارد و در این دوران هم حقوق شما و هم بیمه شما واریز خواهد گردید.