در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام
من تازه خودم رو بیمه عمر پاسارگاد کردم , ماهی صد هزار تومان با پانزده درصد افزایش سالانه , حالا میخوام مبلغ پانزده میلیون تومان به عنوان سپرده بزارم , به نظر تون در آینده به نفعم میشه ؟ یا بانک بزارم سود بگیرم برام بهتره ؟ چه مزایایی به بیمه عمرم اضافه میشه اگه سپرده کنم ؟
ممنون
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزيز اول بهتون تبريك ميگم براي آينده نگريتون بايد بدونين سپرده گذاري در بيمه ٣٪‏ كار مزد داره و سودتضمينيش ١٦٪‏ و سود پيشي متغيره ولي در بانك سود تضميني تا ٢٠٪‏ پرداخت ميشه