در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
فرزندم را تحت پوشش آتیه کودک قراردادم  آیا به فرزندم بعد از  سن قانونی مستمری تعلق میگیرد ....وکلا میخواهم بدانم چه امتیازاتی به فرزند بیمه شده ام داده خواهد شد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم ستیه سلام،وقت بخیر.

معمولا بیمه های زندگی،برای کودکان مابین سن بین ۱۲ تا ۱۸ سالگی پوشش هایی محدود را شامل میشود.

و اندوخته نهایی بیمه نامه قابلیت تبدیل به مستمری را دارد.

مسلما هر چقدر زمان بیمه نامه بیشتر باشد،میزان اندوخته و مستمری انتهای بیمه نامه بیشتر خواهد گردید.