در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
خانم بنده توو  مجتمع تجاری  برا یه نمایندگی ساعت چهار ساله حسابداری میکنه. بعد چهار سال از مرداد سال گذشته بازرس بیمه اومده و ایشون رو تایید کرده برا بیمه شدن. حتی شماره بیمه هم رد شده و دفترچه بیمه هم گرفته. ولی کارفرما هیچ حق بیمه ای رو واریز نکرده تا الان.

میخاستم ببینم الان خانم بنده میتونه از بیمه بیکاری استفاده کنه ؟
لطفا در تلگرام خودمم این پاسخ را بگذارید تا بتوانم پیدا کنم.
پروردگار نگه دارتان باشد.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت ارایه دادخواست در اداره کار و اخذ رای به دلیل عدم قرارداد و نداشتن نامه ترک کار امکان برقراری بیمه بیکاری برای شما میسر میباشد