در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید به مشاوران عزیز

احتراما اینجانب 6 ماه تا بازنشستگی کسر بیمه دارم و از طرفی هم آخرین حقوق دربافتی ام در اسفند ماه 1395 مبلغ 5800هزار تومان بوده است.

از طرفی بخاطر یک سری مشکلات از فروردین ماه مشغول به کار نیستم.

می خواستم سوال کنم که اولا می توانم  بیمه این شش ماه باقی مانده را به صورت اختیاری پرداخت  کرده و باز نشسته شوم؟

و ثانیا سقف مبلغ بیمه اختیاری چه مبلغی خواهد بود که اینجانب باید پرداخت کنم  و برای دوران بازنشستگی متضرر نشوم و بتوانم با همان حقوق بالا بازنشسته شوم؟

باسپاس و تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام برای محاسبه مبلغ بیمه اختیاری بر اساس میانگین 360روز گذشته ازتاریخ تقاضا محاسبه میشود