در دیه و بیمه خودرو توسط (1,290 امتیاز)
سقف پرداخت خسارت مالی در بیمه شخص ثالث برای سال 96 چقدر است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام سقف پرداخت خسارت مالی بدون کروکی بیمه نامه های شخص ثالث در حوادث رانندگی به ۷ میلیون تومان افزایش یافت

این میزان برای بیمه شخص ثالث با حداقل حق بیمه می باشد و می توانید با پرداخت حق بیمه بیشتر این سقف را افزایش دهید

بیمه مرکزی ایران در بخشنامه خود، تمامی شرکت های بیمه کشور را موظف کرد از ابتدای فروردین ۹۶ بیمه نامه شخص ثالث را با تعهدات بدنی ۲۸۰ میلیون تومان (معادل دیه ماههای حرام) و تعهدات مالی حداقل ۷ میلیون تومان و بیمه حوادث راننده را با تعهدات بدنی حداقل ۲۱۰ میلیون تومان صادر کنند.

بر اساس این بخشنامه با توجه به اینکه در قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵، جبران کسری پوشش بیمه نامه شخص ثالث در بخش تعهدات بدنی که ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه باشد، برعهده صندوق تامین خسارت های بدنی قرار گرفته است، لذا اخذ #الحاقیه افزایش تعهدات بدنی بیمه شخص ثالث برای کلیه بیمه نامه های صادره از ابتدای سال ۹۵ منتفی است.

دیه فوت سال 96 چقدر است ؟

برای مشاوره و خرید بیمه شخص ثالث بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

https://goo.gl/W5EXEM