در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام

من الان دو ماهه که باردارم. من الان شاغلم ولی کارفرمام قصد اخراج منو دارن.آیا من میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا نه و 6 سال هم سابقه بیمه دارم. یا نمیشه؟؟ اگه بیمه بیکاری نشه میشه از مرخصی زایمان استفاده کرد؟؟
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه شما در همین کارگاه یکسال سابقه داشته باشید میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید ودریافت بیمه بیکاری به نفع شما میباشدچونکه با 6سال سابقه میتونید 18ماه بیمه بیکاری بگیرید اما مرخصی بارداری 6ماه میباشد