در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باعرض سلام.من تو شرکت واسم حادثه ای اتفاق افتاد و دچار پارگی مینیسک و رباط صلیبی شدم میخاستم بدونم چند درصد دیه بهم تعلق میگیره.ممنون میشم جوابمو بدید
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام
دوست گرامی حادثه ناشی از کار طبق قانون کار و قانون سازمان تامبن اجتماعی شرایط و قوانینی دارد .
لازم است در روز حادثه گزارش حادثه توسط بازرس سازمان تامین اجتماعی تنظیم شود. شما باید شکایتی مبنی بر حادثه اتفاق افتاده در دادسرا تنظیم نمایید و پرونده برای پزشک قانونی و سپس کارشناسان رسمی حوادث ناشی از کار برای تعیین میزان قصور طرفین ارسال میشود.تعیین نرخ دیه بنا به درصدی است که پزشکی قانونی تعیین می‌نماید.