در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام من ارايشگرم وبراى كار ميخوام به خارج كشور بروم چه بيمه اى براى من مفيد است چون حداقل ١سال سابقه از من ميخوان و ميخوام خودمو ١ سال بيمه كنم (قبلا در خانه كار ميكردم)چه بيمه اى براى من خوبه كه ان طرف راهت بپذيرند؟هذينه ماهانه اش چقدر؟و در ١ سال چقدر ميشود با سپاس
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام برای پذیرش بیمه فرقی نمیکند فقط باید دارای سابقه باشید اگر بتوانید در زمینه شغلی که فعالیت میکنید بهتر است واگر دارای جواز کسب باشید بیمه مشاغل آزاد با نرخهای 12و14و18درصد به میل خود انتخاب میکنید درغیراینصورت باید بیمه اختیاری برقرار کنید