در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (8,730 امتیاز)
توانگری مالی بیمه های ایران- پاسارگاد- میهن و بیمه ما چقدر است؟

آیا به تصمیم خرید بیمه های من کمکی میکند؟
4 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

توانگری مالی بیمه یعنی شرکت بیمه توان مالی برای اجرای تعهداتش را دارد یا خیر.که بهترین حالت سطح توانگری یک میباشد

شرکت بیمه پاسارگاد برای چهارمین سال متوالی در سطح یک توانگری مالی قرار گرفت.  طبق ارزیابی صورت های مالی مصوب سال۱۳۹۴ توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پاسارگاد موفق به کسب سطح یک توانگری مالی مؤسسات بیمه با نسبت توانگری ۱۱۸ درصد شده است.

با توجه به موارد بالا قطعا خرید بیمه از شرکتی که در سطح یک قرار دارد از اطمینان بیشتری برخوردار میباشد