در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (8,730 امتیاز)
بیمه عمر بیمه "ما" چقدر سود مشارکت تا به حال پرداخت نموده است؟ آیا از شرکتهای دیگر بیشتر بوده است؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

در بيمه‌نامه‌هاي عمر وسرمايه‌گذاري، بيمه‌گذار علاوه بر سود علي‌الحساب تضميني، در 90% منافع حاصل از سرمايه ­گذاري بيمه‌گر بر روي ذخيره بيمه‌نامه‌ مشاركت دارد و اين مشاركت بصورت افزايش اندوخته سرمايه‌گذاري به استفاده‌كننده از بيمه‌نامه  پرداخت مي‌گردد.

بر اساس سوابق سال­های گذشته، سود پیش بینی برای بیمه­ نامه­ های صادره در سال­های 91 و 92 به ترتیب 27 و 27/1 درصد محاسبه شده و به حساب اندوخته بیمه ­نامه­ ها منظور گردیده است.