در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
نحوه محاسبه سود بیمه عمر بیمه سامان چگونه است
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز در درخه اول باید عرض کنم سن بیمه شده /میلغ سرمایه گذلری /مدت قرار داد/انتخا آیتم ها در محاسیه و سود نهایی تأثیر گذار است

سود تضمینی و پیش بینی هم در سامان متفاوت است سه ستون سرمایه گذاری برای انتخاب دارد با سود تضمینی ۱۲%    ۱۴%    ۱۵% وتا پیش بینی که سالهای گذشته محقق شده

۱۷/۵%  ۲۰/۵%    ۲۴/۵% بوده که سود سرمایه گذاری گفته  میشود بعلاوه یک سود مشارکت که ۸۵% سود شماست و ۱۵% سود شرکت بیمه است