در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
سلام اطلاعات بیمه عمر بیمه سامان می خواستم
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
درود برشما

بيمه عمر سامان بهترين بيمه عمر در ايران معرفي شده  و با سه سبد ريسگ

پوششهاي  بيمه سامان  سقف درمان تا ٣٠/٠٠٠/٠٠٠و سرمايه فوت حادثه اي بالاتر از شركتهاي ديگر  وجود داره

شما ميتوانيد حتي فقط جنبه سرمايه گذاري  در بيمه سامانه بدون پوشش بيمه عمر خريداري كنيد

انعطاف پذير و قبل افزايش و كاهش ميباشد

با داشتن بيمه عمر و حساب در بانك  در بيمه نامه هاي ثالث و بدنه  تخفيفهاي بسيار چشم گيري خواهد داشت و خدمات متمايزي رو براي مشتريان عمر خود دارد .

چون تمام تمركز شركت و برنامه ريزي صد صاله مديران  روي بيمه هاي عمر و سرمايه گذازيست

پايان سال دوم  ٩٠٪‏اندوخته خود رو ميتونيد برداشت نموده به صورت وام بدون اينكه به سود شما لطمئه بخوره با سود كمتر وام رو بر ميگردانيد و لي همان ٢٥٪‏سود رو در سال دريافت ميكنيد

هرساله شفاف سود شمارو با نامه  اي اعلام و وضعيت صندوق شمارو بهتون اطلاع ميدهد

در صورت عدم پرداخت پوششهاي شمارو  از اندوخته خود شما پرداخت ميكند

تنها شركتي است كه  سود ده ساله گذشته كه براي بيمه گذاران واريز نموده رو شفاف اعلام نموده

انحصار وراثت ماليات بر ارث و مصادره ندارد و در شرايط فوت سرمايه را به ذينفعان  در چند روز كاري پرداخت  ميكند

و خيلي از مزاياي ديگر كه ميتوانيد در سايت ما ويا مشاوره با هر شرايطي كه شما راحت هستيد در خدمتيم