در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
سلام پوشش بیمه عمر بیمه سامان چگونه است
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

* پوشش بیمه فوت ناشی از حادثه: این پوشش به افراد ۱ الی ۶۰ ساله تعلق می گیرد و در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه، سرمایه فوت ناشی از حادثه بعلاوه سایر منافع مندرج در بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه، پس از کسر هرگونه بدهی بیمه گذار، تا سقف 3 برابر سرمایه فوت عادی به استفاده کنندگان در صورت فوت، پرداخت خواهد شد.

* پوشش از كار افتادگی: این پوشش به افراد ۱ الی ۶۰ ساله تعلق می گیرد و بیمه گر متعهد می گردد غرامت از کارافتادگی دائم در اثر تحقق خطر حادثه را تا سقف 1 برابر سرمایه فوت عادی به بیمه شده پرداخت نماید .

* پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه و درآمد از کار افتادگی: این پوشش به افراد ۱ تا ۶۵ ساله تعلق می‌گیرد و بیمه گر متعهد می گردد که در صورت از کارافتادگی کلی ناشی از حادثه و یا بیماری، اقساط حق بیمه را در بیمه نامه منظور نماید. مبلغ اقساط حق بیمه برابر با اقساط حق بیمه در سال وقوع نقص عضو و یا از کارافتادگی کلی بوده و در صورت وقوع هریک از حالتهای زیر، پایان می یابد.
أ‌. خاتمه بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه.
ب‌. ده سال از زمان شروع تعهد.
ت‌. اتمام از کارافتادگی یا نقص عضو.
ث‌. سن ۶۵ سالگی تمام بیمه شده.
مبلغ منظور شده با تائید بیمه گر می تواند ضریبی از اقساط حق بیمه باشد.
پوشش امراض خاص : بیمه گر در ازای دریافت حق بیمه اضافی مربوط، متعهد می گردد در صورت ابتلای بیمه شده به بیماریهای انفارکتوس قلبی ، جراحی عروق قلب ، سکته مغزی ، سرطان ، پیوند اعضای اصلی بدن تا سقف ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و تا سن ۶۰ سالگی ، هزینه های بیمارستانی بیمه شده را که توسط سایر بیمه گران، پرداخت نگردیده باشد، را پرداخت نماید.