در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
سلام

مزایای بیمه عمر بیمه سامان چیست
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام ويژگي هاي بيمه عمر و سرمايه سامان
اگر كودك برادر، پدر يا مادرتان به شما و درآمدتان وابسته هستند، شما *قطعا* بايد بيمه عمر داشته باشيد.
اگر احتمال وقوع حوادث ناگوار، بيماريها و ساير اتفاقات را در زندگي ميدهيد حتما بايد به فکر تهيه يک بيمه عمر با پوششهاي مناسب باشيد.
اگر ميخواهيد در زمان بازنشستگي يک حقوق مستمريمکمل نيز داشته باشيد يک راه تضميني و مطمئن تهيه بيمه عمر است.
اگر براي 10 يا 15 سال آينده در حال برنامه ريزي ماليبراي کسب اندوخته مناسب هستيد در خريد بيمه عمر شک نکنيد!
اگر به دنبال يک سرمايه گذاري مطمئن با سود تضميني و سود مشارکت قابل توجه هستيد، بيمه عمر يکي از بهترين گزينه ها است.

  امتیاز ویژه: خریداران بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان از 30 درصد تخفیف بیشتر در بیمه بدنه خودرو خود بهره مند خواهند بود.

همچنين، تخفیف خرید بیمه آتش سوزی به همراه سرقت اثاثیه منزل، تا 50 درصد برای خریداران بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان

موفق و پيروز باشيد