در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر بیمه بیکاری دریافت میکنم ، که به دلیل مجرد بودن مدت 3 سال در نظر گرفته شده. در حالی که من کفیل مادرم هستم و هنگام پر کردن فرم، مجرد را تیک زدم. به تازگی متوجه شدم درصورت اعلام کفیل بودن بیمه بیکاری 5 ساله شامل میشده  . آیا امکان تصحیح وجود دارد؟  با احترام و تشکر
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام بله در هر موقع از دریافت بیمه بیکاری میشود افراد که شرایط رو دارند تحت کفالت بیاورید