در سوابق بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام من با مدارک شناسی خودم به تامین اجتماعی مراجعه کردم ولی متاسفانه رمزعبور را برام بازیابی نکردن و گفتن اگر رمز را فراموش کرده اید دیگر هیچ کاری از دست هیچ کسی بر نمی اید ..

وقعا این حرف پرسنل تامین اجتماعی صحت داره؟؟؟ (: خخخخ :) اگر اینطور باشه که من خیلی خنده داره

خودمم نمی تونم بازیبای کنم تا کد ملی رو می زنم به صورت خودکار می نیوسه باید به شعبه مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتر است ابتدا از آدرس زیر استفاده نمایید

 https://portal.tamin.ir/user-account/gwt/entrypoint/index.html#_formname=passwordRecovery

 وگرنه باید با مدارک شناسائی کافی به مرکز فن آوری اطلاعات شعبه مورد نظر مراجعه کنید تا آنها با تماس با سازمان مرکزی این مشکل را حل کنند. برای اینکه کارتان سریعتر انجام شود به سازمان مرکزی تامین اجتماعی در خیابان آزادی دفتر راهبری سیستم ها مراجعه فرمایید.

با تشکر