در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
سلام خسته نباشید،همسربنده در4 ماه بارداری هست ایابیمه ای هست که مدت انتظارش کم باشه یافقط هزینه زایمان روپوشش بده،چیزی بنام بیمه تخت دربیمارستانها وجوددارد?
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه منظورتون از دوره انتظار،برای بیمه های تکمیلی هست،لطفا خودتون رو به زحمت نندازین،چون هیچ شرکت بیمه ای قادر به دادن سرویس زایمان به شما نمی باشد.

دلیل این امر وجود دوره انتظار برای پوشش زایمان بوده،که در جمعیت های زیر هزار نفر،بین ۶ تا ۹ ماه می باشد و در بیمه های انفرادی خانواده(sos)،این دوره به یک سال افزایش میابد.

بیمه تخت برای کسانی است که همزمان با بستری شدن در بیمارستان،هیچ دفترچه بیمه پایه ای ندارن و بیمه سلامت بعنوان تنها بیمه پایه دولتی،در همین هنگام و بدون هزینه اضافی،بیماران را بر روی تخت بیمارستان بیمه نموده و تحت پوشش قرار میدهد.