در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

سلام لطف کنید بر اساس جواب پزشکی قانونی که برایم امده دیه من را حساب کنید
صدمات:

  1.   ساییدگی(حارصه اندام)زانوی راست
  2. خونمردگی انگشت چهارم پای راست
  3. جراحت(موضحه اندام)ساق چپ
  4. خردشدگی استخوانهای درشت نی و نازک نی چپ(که با وسایل ارتپدی ثابت شده)
  5. اسیب بافت نرم ساق چپ
  6. شکستگی استخوانهای کف پایی دوم و سوم و چهارم چپ در اثر برخورد جسم سخت
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در بیشتر موارد جراحات شما ارش تعیین خواهد شد ولی بابت دوتا خورد شدگی شما هر خوردشدگی اگر بصورت مطلوب التیام پیدا کند۱۳/۳۳ درصد و اگر نامطلوب۱۶/۶۶ درصد دیه کامل (هر درصد2,100,000)و بابت وسایل ارتوپدی و پلاتین نیز ارش تعیین خواهد شد

و جراحات حارصه شما دارای نیم درصد دیه کامل می باشد