در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)

آیا بدون پر کردن فرم بیمه تکمیلی تامین اجتماعی باز هم بیمه تکمیلی رد میکنه؟

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون،اگه منظورتون اینه که بدون پر کردن فرم، بیمه تکمیلی براتون برقرار میشه،باید عرض کنم که خیر.

اگه شما بازنشسته تامین اجتماعی هستین و بیمه تکمیلی نیاز دارین،باید بهمراه حکم حقوقی و آخرین فیش حقوق تون به نزدیک ترین شعبه شرکت آتیه سازان حافظ مراجعه و درخواست برقراری بیمه تکمیلی بدین.

اگه بنده سوال تون رو اشتباه متوجه شده و پاسخ دادم،لطفا با بنده تماس بگیرین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.