در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
نماینده ی بیمه عمر شرکت پاسارگاد هستم , حدود 6 ماهه از کارمزدمون حق بیمه تکمیلی برداشت میشه ولی هنوز کارت خدماتی بهمون داده نشده.

تو این فاصله هم ,کلی هزینه دندون پزشکی و چشم پزشکی کردم ولی از تاریخشون بیشتره سه ماه گذشته و گفتن کارت هم بیاد اینارو دیگه قبول نمیکنن. مگه یه کارت بیمه تکمیلی رسیدنش دست ما چقد باید طول بکشه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۸۲۴۸۹-۰۲۱  دفتر مرکزی بیمه پاسارگاد در تهران،آقای لشگری تماس بگیرین.

ضمنا در نظر داشته باشین که برای دریافت خدمات،اگه معرفی نامه دریافت کنین،دیگه از جیب تون هزینه اضافی پرداخت نمی کنین که دوباره بخواین بعدا پس بگیرین.

و برای دریافت خدمات،حتما سری به سایت کمک رسان ایران،بخش مراکز طرف قرارداد بزنین تا اگه مرکز مورد نظرتون با کمک رسان قرارداد داشت،حتما با دریافت معرفی نامه به اونجا مراجعه کنین.