در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
سلام منظور از خوب شدن مطلوب و یا غیر مطلوب عضو صدمه دیده  شده چیه و بفرض مثال اگر کسی که پاش پلاتینی شده باشه و زودتر از موعد مقرر برای خوب شدن کامل پا از سوی پزشک معالج به پاش فشار بیاره ودرنتیجه مشکلی برای آن عضو پیش بیاد آن ۳% که منظور ازخوب نشدن نامطلوب بهش تعلق میگیره ممنون از وقتی که میگذارید وپاسخ میدهید باسپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

منظور این است  که به تشخیص پزشکی قانونی ان عضو دیگر حتی اگر طول درمان بیشتر نیز برایش در نظر بگیرید دیگر از انچه هست بیشتر التیام پیدا نخواهد کرد و در انتهای طول درمان ان عضو اون کارایی که باید داشته باشد را دارا نباشد و دارای محدودیت حرکتی باشد