در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
سلام.واقعیت داره که میانگین 5 سالو برداشتن.اگه صحت داره پس چرا شعب بیمه هیچی در موردش نمیدونن یا اجراش نمیکنن.خواهشا یه جواب کامل بدین اگه میشه منبع جوابتون روبگید.با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ببینید اکنون میانگین 2 سال آخر محاسبه می گردد مگر در مواقعی که افزایش حقوق نامتعارف تشخیص داده شود که میانگین 5 سال محاسبه می شود . منبعش اینه که خودم کارمند بیمه هستم.

با تشکر