در بیمه بیکاری توسط
باسلام وخسته نباشید
گرفتن بیمه بیکاری بعد ازچندماه کارکردن وبیمه ردشدن تعلق ميگيره؟
آیا منشی دفتربیمه ميتونه بعداز عدم نیازمندی بیمه بیکاری بگيره؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
ماده 6 قانون بیمه بیکاری
بیمه شدگان بیکار در صورت احراز شرایط زیر استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را خواهند داشت.
الف- بیمه شدگان قبل از بیکار شدن حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه را  داشته باشند. بیمه شدگان تبصره 2 ماده2 قانون بیمه بیکاری از این قائده مستثنی هستند(تبصره2:بیمه شدگانی که به علت  بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله،جنگ و آتش سوزی و .. بیکار می شوند با معرفی واحد کار و امور اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد)
ب- بیمه شده مکلف است ظرف 30 روز  از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحد های کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی یا مشابه به آن اطلاع بدهد. مراجعه بعد از سی روز  با عذر موجه و با تشخیص هیئت حل اختلاف تا سه ماه امکان پذیر است
ج-بیمه شده بیکار مکلف است در دوره های کارآموزی و سواد آموزی که توسط  واحد کار و امور اجتماعی و نهضت سواد آموزی و یا سایر واحد های ذی ربط با تائید وزارت کار و امور اجتماعی تعیین می شود شرکت نموده و هر دو ماه یکبار گواهی لازم در این مورد را به شعب تامین اجتماعی تسلیم نمایند