در سایر توسط
با سلام . اگر برای بازنشستگی اقدام کنم تا چه سقفی میتوانم دریافت کنم و حداکثر پرداخت حق بیمه ماهیانه ام چقدر خواهد بود . منظور اینکه چطور میتوانم در کمترین  فاصله زمانی بیشترین سقف بازنشستگی را دریافت کنم . البته به عنوان یک زن خانه دار بدون درآمد .
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

در بیمه تامین اجتماعی کمترین زمان برای خانم ها 25 سال واریز حق بیمه و رسیدن به سن 55 سالگی می باشد.

اما شما میتوانید با یک انتخاب هوشمندانه و  پرداخت 10 قسط بیمه نامه عمر و بازنشستگی ، طی مدت ده سال بازنشسته شوید. ( البته بدون محدودیت سن بازنشستگی)

در این بیمه نامه ها، پیشنهاد کارشناسی ما مبنی بر واریز حداقل 15 سال حق بیمه است برای آنکه بتوانید مستمری مناسب تری دریافت نمایید اما به لحاظ قانونی و با توجه به تاکید شما برای کوتاهترین زمان، آن است که میتوانید با پرداخت 10 سال حق بیمه ، بازنشستگی دریافت نمایید.

در خصوص مبلغ حق بیمه ماهیانه برای واریز حق بیمه ، میتوانید با دریافت مشاوره تلفنی رایگان به مبلغ مناسب پرداختی با توجه به شرایط مالی  فعلی تان برسید.

موفق باشید