در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (1,290 امتیاز)
معافیت پزشکی گرفتم ولی در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم در صورتی که خودم رو بیمه تامین اجتماعی کنم آیا امکان داره در صورت بروز بیماری یا حادثه بیمه از ارایه خدمات اجتناب کنه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . شما از تمام خدمات درمانی بهره مند خواهید شد. در صورت درخواست ازکارافتادگی و در صورتیکه بابت بیماری مشخصی قبل از شروع بیمه پردازی ازکارافتاده کلی شده باشید (به تشخصی پزشک معتمد یا کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ) صرفا برای همان بیماری نمی توانید ازکارافتادگی کلی یا جزئی  بگیرید.

با تشکر