در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
معافیت پزشکی گرفتم ولی در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم در صورتی که خودم رو بیمه عمر کنم

 آیا امکان داره در صورت بروز حادثه بیمه از پرداخت خسارت اجتناب کند
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در برگه فرم پیشنهاد عمر و سرمایه گذاری پس از تکمیل بخش معافیت باید علت معافیت و بند مربوطه را ذکر نمایید و یک رونوشت از کارت معافیت خود را به همراه فرم الصاق نمایید.

پس از بررسی شرایط این امکان وجود دارد که شرکت بیمه برای شما به شرط آزمایش پزشکی و کم کردن میزان سرمایه فوت بیمه عمر شما را صادر نماید.

در صورتی که علت معافیت شما جدی نبوده و مسئله ی حادی نباشد بدون این موارد نیز بیمه عمر صادر خواهد شد.

در صورتی که علت معافیت بیماری های حاد مغزی و یا قلبی بوده و فرد از نظر پزشکی و شرکت بیمه پرریسک محسوب شود شرکت بیمه میتواند از بیمه کردن فرد خودداری نماید.