در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
باسلام بنده سال گذشته تصادف کردم وازناحیه ساق پا دچارشکستگی شدم و پام پلاتینی شد واز ناحیه کمر دچار پریدگی دو مهره شدم میخواستم بدونم که بهم دیه دیسک کمر تعلق میگیره و اگر بگیره دیم چقدر است و اگر تعلق نگیره دیه صداماتم چقدر

ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه شکستگی پای شما بسته به این بصورت مطلوب التیام یافته یت بصورت نامطلوب  به ترتیب ۸ تا۱۰ درصد دیه کامل تعلق خواهد گرفت و بابت پلاتین و بریدگی مهره کمرتون ارش تعیین خواهد شد