در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
از ابتدای استخدام عرف و رویه به اینصورت بوده ک هنگام قطع همکاری با کارکنان کلیه مانده مرخصی ها را محاسبه نموده و پرداخت میگردیده است چرا که کارفرما حق استفاده از مرخصی را به کارکنان نمیداد. اما از اواسط سال 93 فقط نه روز محاسبه گردید.با توجه به اخراج از اسفند ماه 95 و طلب سنوات و مزايا ضمن خدمت ک نزد کارفرما به مدت پنج سال امانت بوده آیا امکان شکایت بابت عدم پرداخت کل مانده مرخصیا ک 140 روز میباشد را میتوانم طلب کنم
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کلیه حق وحقوق معوقه ای که طلب داشته باشید میتوان در اداره کار علیه کارفرما شکایت نمود