در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام و عرض خدا قوت خدمت یکایک عزیزان مجموعه بیدبرگ
در پی ادامه سوال قبلم در این سایت که گفته بودم بیمه ملت بهتر است یا کارآفرین
و چون جزو برنامه های بعد ی ام هست که انجام بدم و چون تا الان سه بیمه نامه عمر دارم
اولویت برنامه ام تغییر کرده و قراره ابتدا یه پس انداز حساب مسکن جوانان رو انجام بدم بعد بیمه عمر مربوط را..
عارضم که تشریحات بیمه کارآفرین و بیمه پاسارگارد را در حال حاضر توضیحاتی را بفرمایید
که انشالله یک کدام از این بیمه نامه ها که آخرین بیمه ام در سبد بیمه هام هست بتواند مانند جایگاه خوبی را در کنار بیمه های قبلیم
سامان ،پارسیان، و ما،  داشته باشد..
همواره سپاسگذارم..
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با احترام به همکاران بیمه کارآفرین و در جواب سوال شما باید عرض کنم که از نظر پوششهای بیمه ای در حال حاضر بیمه پاسارگاد ارجحیت دارد.

پوشش هایی که بیمه پاسارگاد را از سال ۱۳۹۱ نسبت به سایر شرکتهای بیمه ای متمایز نموده عبارتست از:

۱-غرامت نقص عضو تا سقف ۲۰۰ میلیون تومن در هر سال بیمه ای.

۲-غرامت معافیت از پرداخت حق بیمه بهمراه افزایش پوششهای آن،تا سقف ۲۰۰ میلیون تومن در هر سال بیمه ای.

۳- غرامت هزینه های پزشکی بر اثر حادثه تا سقف ۲۰ میلیون تومن در هر سال بیمه ای.

۴-غرامت امراض خاص(همه شرکت های بیمه ای یکبار این پوشش را پرداخت می کنند،و بیمه پاسارگاد ۵ بار پرداخت می نماید)!!

۵-غرامت آتش سوزی منزل مسکونی تا سقف۵۰۰ میلیون تومن.

۶-بیمه تکمیلی درمان بصورت کاملا رایگان تا سقف ۱۰ مبلیون تومان.

۷-پرداخت حق بیمه بصورت سپرده(بدون محدودیت)!!!

۸-تخفیف در بیمه نامه بدنه اتومبیل تا ۵۰٪.

بیمه کارآفرین از نظر قدمت و از نظر بیمه عمر مشترک،نسبت به سایر شرکت های بیمه ای تفاوت داره.

ضمنا خدمت تون باید عرض کنم که حساب مسکن جوانان برای سرمایه گذاری دیگه قدیمی شده.

در این حساب که مدت بازپس دادن وام بین ۱۵ تا ۱۲ سال است،اگر با بهره مرکب حساب بفرمایین،سود وام تون  بالای ۴۰٪ براتون تموم میشه!!!

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان میتونین تماس بگیرین.