در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر شخصی بیمه تامین اجتماعی از طرف کارفرما شود و از طرفی از اعضای خانواده ی آن ( کارفرما  ) باشد ولی اصلا حضور فیزیکی و مثبتی برای آن مجموعه نداشته باشد پیگرد قانونی دارد یا خیر؟

ادمین: سوال شما ویرایش شد و سوالات غیر بیمه ای حذف شد
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام بله نبايد كسي كه در آن كارگاه مشغول نيست بيمه شود اگر بازرس عدم حضور درج نمايد بايد براي پاسخگويي مراجعه نماييد به شعبه اما اگر بازرس گزارشي رد نكند. به مشكل برنميخوريد