در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام ...در سال ۹۴ دخترم به همراه همسرش و دو فرزندش دچار واژگونی خودرو میشوند که در این حادثه یکی از فرزندانش فوت کرده و دخترم تا کنون در شرایط اغما یا کما میباشد...

میخواستم بپرسم باتوجه به مقصر بودن راننده که همسرش به طور غیر عمد مسبب این حادثه است ،آیا از دیه فرزند فوت شده ویا حتی در صورت فوت دخترم ارثی از دیه دخترم او میبرد یا خیر؟
ضمن اینکه از سایر اموال دخترم با یک فرزند باقی مانده و پدرو مادرش، این داماد میتواند ارث ببرد؟با توجه به اینکه دامادم مقصر حادثه بوده
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر ایشون به عنوان مقصر حادثه از دیه فرزندشپن ارث نخواهند برد و طبق برگه انحصار وراثت طبق سایر وارثین تقسیم میشه و این نکته رو هم اضافه کنم که بیمه گر نمی تواند به علت اینکه پدر مقصر حادثه بوده سهم ایشون رو بین شما تقسیم نکن