در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید.من در شرکت بهداشتی دارویی ویزیتور فروش و علمی در شهرستان هستم.14 فروردین اولین روز کاری شرکت  در سال جدید بود که من شروع به کار کردم متاسفانه  در مسیر کار چند نفر به من حمله کرده و من را باچاقو زخمی کردهو متواری شدند.من نیز شکایت کردم.از ان روز من به مدت 1 ماه استراحت پزشکی از پزشک معالج دریافت کردم .در این زمان شرکتی که با در ان مشغول کار بودم با من قطع همکاری میکند.

این شرکت معمولا بعد از گذشت 3 ماه قرار داد 3 ماه گذشته را میفرستد و بدون امضا رییس شرکت.من امضا میکنم و به دفتر میفرستم.در حال حاضر مدرکی مبنی بر دارا بودن قرار داد ندارم اما صحبتهایی که در تلگرام بابت کار داشتهام را دارم.من مدت 9 ماه در شرکت فعالیت دارم.لطفا راهنمایی کنید چگونه حقوق ماه های گذشته را دریافت و بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم.در ضمن دفتر شرکت در تهران میباشد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- در مورد استراحتی که پزشکی معالج داده است در صورت داشتن شرایط بیمه ای و تایید شورای پزشکی سازمان تامین اجتماعی غرامت بگیرید از سازمان تامین اجتماعی .

2-برای دریافت مقرری بیمه بیکاری در آخرین کارگاهتان باید حداقل 1 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید و البته باقی شرایط

با تشکر