در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (190 امتیاز)

با سلام و احترام خیلی ممنونم.. بنده دارای کارت عضویت پیوسته انجمن حسابداری ایران هستم آیا کافی هستش برای بیمه مشاغل آزاد ارائه بدم تا بعنوان حسابدار در شرکت های مختلف و بصورت آزاد و قراردادی کار کنم ؟؟

 میشه راهنماییم کنین تا چطور برای بیمه مشاغل آزاد اقدام کنم؟؟ بیمه اختیاری رو نمیخوام اقدام کنم فقط مشاغل آزاد اگر امکانش باشه برام راهی هست ؟؟ خیلی ممنونم.

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

دقیقا بهترین کاری که می توانید انجام دهید همین بیمه مشاغل آزاد است . بهتر است نام یکی از این شرکت ها را در بدو پر کردن فرم مشاغل آزاد به عنوان کارفرما ارائه دهید . این نوع بیمه جزئی از بیمه های اجباری حساب می گردد و در حالت های مختلف ارائه می گردد. با مبالغ 12 درصد ، 14 درصد ، 18 درصد به همراه مبلغی برای هزینه های درمانی ارائه می گردد . بهترین حالت 18 درصد به همراه هزینه درمان شما و وابستگانتان است . اگر مبلغ کمتری دارید 14 درصد ببندید که البته ازکارافتادگی به شما تعلق نمی گیرد. اگر همسر و فرزند دارید به نظر من 18 درصد ببندید.

با تشکر