در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام پدر بنده۴۷ساله میباشند وحدود ۱۱سال سابقه بیمه چند سالی است که دچار عارضه قلبی شده اند وبر اساس ازمایشات و عکس قلب ایشان ۲۵%کارایی دارد وما در خواست از کار افتادگی دادیم بعد از دادن درخواست پزشکشان گفتند باید باتری icd برایشان گذاشته شود

ایا شامل از کار افتادگی میشوند و میزان تقریبی حقوق ماهیانه چقدر حواهد بود البته ما ساکن اصفهان هستیم

متتظر پاسخگویی شما هستم

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این موضوع در صلاحیت کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی است که براساس کتابچه مربوطه به صدور رای می پردازند. با توجه به شدت بیماری و نتایج آزمایش ها و اکوی مربوطه است . حقوق ماهیانه با توجه به سنوات و میزان پرداختی توسط شعب تامین اجتماعی محاسبه می شود .

با تشکر