در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
کدام شرکت بهترین مزایا بیمه عمر را دارد؟
4 پاسخ
توسط (1,960 امتیاز)
با سلام و احترام
شرایط و خدمات شرکت های بیمه ایی سالانه توسط بیمه مرکزی بررسی خواهد شد و اعلام میگردد و یکی از پارامتر های مهم در این زمینه توانگری مالی شرکت بیمه ایی هست و در مرحله بعد خدمات هست که شرکت بیمه به بیمه شده خودش ارایه می کند.
شرکت بیمه پاسارگاد در حال حاضر در نقطه امنیت و ناحیه سبز ریسک بیمه ایی قرار دارد و در گزارش سالانه بیمه مرکزی در پایان سال 94 با 118%افزایش سود سرمایه قدرت و جایگاه برتر کسب نموده.
در خصوص پوشش های بیمه ایی نیز شرکت بیمه پاسارگاد با هر مبلغ از حق بیمه که قرارداد بسته شود کلیه 11 پوشش بیمه ای ارایه خواهد نمود.