در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام . بهترین بیمه ای که برای خودم و همسرم و فرزند یک ساله ام چه نوع بیمه عمر ای است و برای هر کدام چه پوشش های لازم است

. و خودم 43 ساله هستم . و حقوق ماهیانه در حدود یک میلیون و دویست هزار تومان است .

 و در ضمن برای هر کدام چند هزار تومان در ماه را پیشنهاد میکنید و چند ساله باشد ..

لطفا مرا راهنمایی کنید .
4 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
بسیار تبریک بهتون میگم که بیمه قصد انجام بیمه عمر رو دارید
معمولا پیشنهاد پرداخت حق بیمه بر اساس حقوق رو ما روی ۱۰%حقوق برای یک نفر میگذاریم
 برای شما چون برای سه نفر میخواید تهیه کنید
حدود ماهی  ۲۰۰  یا ۱۵۰تومان پیشنهاد میدم ولی با توجه به شرایط خودتون  میتونه کمتر یا بیشتر بشه ولی در کل حق بیمه خودتون باید بیشتر باشه
و میتونید ۱۰۰ تومان برای خودتون و برای همسر ۵۰ و فرزند  ۳۰ یا ۵۰ تومن  میتونید انتخاب کنید
و بیمه خوب رو با توجه پوشش ها انتخاب کنید .
با کمک مشاوران عزیز سایت بیدبرگ میتونید نتیجه دلخواه خودتون رو بگیرید میتونید به قسمت مشاوره بیمه برید و در خواست خودتون رو بدید
https://www.bidbarg.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B9%D9%85%D8%B1?utm_source=SourceBibargOmr&utm_campaign=CampaginBidbargOmr&utm_medium=MediumBidbargOmr